Sustain Yearly Family - Spar 50%

Buy this
  • kr74.50
Sustain Yearly Familie
Danmarks første bæredygtige familiemagasin er landet! Med inspiration til et bæredygtigt familieliv, sjove aktiviteter med børn og tanker om klodens fremtid. I Sustain Yearly Familie finder du interviews med forældre, lærere og eksperter, plantebaserede opskrifter, guides til ferie og elektronik. Du kan også læse artikler om klimaansgt, drømmen om frihed, væredygtighed, en roligere jul og et bæredygtigt skoleliv og meget meget mere.
Sammen med magasinet får du vores aktivitetshæfte for unge klimaaktivister. Heri lærer vi om truede dyr, affaldssortering, FN’s verdensmål, svampe og minikryp. Der er opskrift på sund sodavand og alle får udvidet deres bæredygtige ordforråd med klimaordbogen. Giv det til dit barn eller blev klogere sammen.
Victoria og Verdensmålene: Jorden rundt på 8 timer
Læs-let bog af Jesper Tornbjerg for børn i alderen 9-12 år.
Alle verdens regeringer har i FN vedtaget 17 mål, der frem mod 2030 skal gøre Jorden til et bedre sted at være for os alle. ’ Victoria & Verdensmålene’ er en serie om de 17 mål og er velegnede til både højtlæsning og diskussion af klima og bæredygtighed i familien.
I ’ Jorden Rundt på Otte Timer’ møder 12-årige Victoria rengøringsfolk, syersker, fiskere, svampedyrkere og mange andre gode mennesker, der arbejder i anstændige jobs for grøn vækst (mål nr. 8). Ved hjælp af ny teknologi og magi suser Victoria kloden rundt.