Pletfjerner Blok - Cocoon Eco Living

Buy this
  • kr59.00
En naturlig pletfjerner blok er et 100% vegansk og naturligt alternativ til almindelige kemikalie-baserede pletfjernere. Denne pletfjerner er dog både en utrolig effektiv pletfjerner, samtidig med at den er skånsom mod dit tøj og mod miljøet.
Pletfjerneren er lavet af 100% naturlige olier og mineraler, og er selvfølgelig 100% naturlig nedbrydelig. Med en naturlig pletfjerner blok behøver du ikke bekymre dig om farlige eller miljøskadelige kemikalier for dig eller miljøet – for dem er der ingen af.
Det er ren magi – naturlig magi.

Vaskeinstruktion
Fugtiggør metervaren og anvend den våde pletfjerner blok direkte på pletten indtil sæbeskummet er nået igennem metervaren, og der er dannet sæbeskum på begge sider af metervaren. Vent 10 minutter og vask herefter metervaren normalt. Vores naturlige pletfjerner blok virker fantastisk sammen med vores naturlige og skånsomme vaskemidler, sæbebær.
Ved svære pletter fx bærsaft eller ældre pletter, kan det være nødvendigt at anvende pletfjerneren mere end en gang og eventuelt prøve at vaske den i hånd. Lad eventuelt pletten ligge i blød med pletfjernerens skum. Pletfjerneren vil virke bedst ved brug af varmt vand, når den bruges til vask i hånden.
Ved pletter på polstring/tæpper, gnid da den våde pletfjerner blok på en let fugtig svamp til der skabes skum. Gnub herefter pletten efter behov, og lad eventuelt pletten ligge i blød. Brug herefter en ren let fugtig svamp til at fjerne overskydende sæbe, og lad tørre. For sværere pletter kan det være nødvendigt at bruge pletfjerneren to gange.