ILIA Mascara - After Midnight Limitless Lash (Black)

Buy this
  • kr239.00
PRISVINDENDE ØKOLOGISK MASCARA
Awards: – Best Clean Mascara, Allure Magazine (2019) – Best Natural Mascara, Glamour Magazine (2019)
Denne mascara er en den du har ledt efter, hvis du længe har været på jagt efter en økologiske mascara, som kan leve op til dine forventninger om at give fylde, farve, blive siddende dagen lang og i det hele taget bare fungere som en god mascara.
Med den prisvindende Ilia After Midnight behøver du ikke at lede længere, for denne vil leve op til alle dine forventninger – og så lidt til.
Mascaraen er opbyggelig, den drysser ikke, den giver dine vipper et flot buk, og så giver den fænomenal volumen for fyldigere, naturlige, længere og sunde vipper.
Denne er formuleret med lækre, naturlige ingredienser som økologisk bi- og carnauba-voks, hvilket også gør den let og behagelig at have på. Vipperne forbliver bløde, og du får de smukkeste bambi-vipper takket være naturlige ingredienser og innovativ sammensætning af ingredienser, der samtidig plejer dine vipper. Den er derudover blid for sensitive øjne pga. de milde ingredienser.
Efter at have testet mere end 100 mascarabørster endte Ilia op med en to-sidet børste som gør påførelsen perfekt og naturlig på en og samme tid. Brug den kort side til at bukke og skabe volumen og den lange side til at løfte, forlænge og skille vipperne med.
Limitless Lash Mascara fjernes nænsomt med varmt vand, så her har du ikke brug for nogle cremer, skuren og skrubben. Tilfør blot varmt vand på en tot vat eller vask ansigtet og øjenene i varmt vand, så er du klar til at hoppe i seng.
24% økologisk • 99% naturlig • 100% naturlig farve • Glutenfri