Fast sæbe med manuka honning - Flere varianter

Buy this
  • kr79.00
HÅNDLAVET SÆBEBAR fremstillet af 100% naturlige ingredienser, hvor vi specielt ønsker at fremhæve ingrediensen manuka honning. Denne unikke honning bliver produceret af bier, som høster nektaren fra manuka buskene, der findes i naturen på New Zealand. Manuka busken er en vildtvoksende buks, som findes over alt på New Zealand, men da den kun blomstre fire uger om året, er udbuddet af denne unikke honning væsentlig begrænset.
Manuka honningen er speciel på grund af dens høje indhold af Methylglyoxal (MGO), som har en helt unik antibakteriel effekt. Honningen har en række dokumenterede behandlende og helbredende egenskaber, som gør, at den bliver brugt på mange hospitaler, specielt også i Danmark. Vi er særlig glade for honningens antibakterielle, fugtbevarende og beroligende egenskaber, som er gavnlige i vores sæbebar.
Sæben er håndlavet og indeholder kun naturlig duft, hvor b.la. indholdet af honning er med til at give en dejlig blød og sød duft.
BÅDE TIL BØRN OG VOKSNE
Vi har valgt at lave to varianter. En med havre og en med citrongræs. Vores honningsæbe med havre er specielt velegnet til børn eller voksende med sensitiv hud, da denne sæbebar er ekstra skånsom. Havre indeholder saponin, som virker rensende og giver en dejlig skummende effekt til sæben. Hertil vil havren i sæbebaren give en dejlig let eksfolierende behandling og samtidig reducer kløe, hvis man skulle have problemer med det.
Ingredienser: Manuka honning, olivenolie, kokosolie, RSPO certificeret palmeolie, samt havre.